Waardebepaling - B&F Makelaar Den Haag

Wil je weten wat je huis nu waard is?

Woningprijzen zijn de laatste jaren flink gestegen. Het kan daarom een goed idee zijn om de waarde van je huis opnieuw te bepalen.

En als je overweegt te gaan verhuizen, is het vanzelfsprekend allereerst van groot belang om te weten in welk prijssegment je kunt zoeken.

B&F Makelaar helpt je daar graag bij, volkomen gratis en vrijblijvend.

Hoe werkt een gratis waardebepaling?

We komen eerst bij je langs om je huis grondig te inspecteren. Vervolgens gaan we op zoek naar woningen die recentelijk zijn verkocht, en die vergelijken we dan met jouw huis op een aantal belangrijke kenmerken, zoals grootte, afwerking en ligging.

Op die manier kunnen we een nauwkeurige schatting maken van de waarde van jouw huis, zodat we je gericht advies kunnen geven over de vraagprijs en de beste verkoopstrategie.

Klanten waarderen ons werk

Wie is de beste makelaar

10,0

“We hebben een zeer goede ervaring gehad met B&F makelaars. Wat ik erg prettig vond, is het persoonlijke en nauwe contact met het B&F team. Je wordt begeleid gedurende het hele proces van het verkopen van een woning en het kopen van een nieuwe, waardoor de spanning minder was en we meer gerustgesteld waren. Nard en het hele team zijn ook zeer sympathiek, wat de samenwerking erg plezierig maakt.”

Bekijk alle beoordelingen

Vraag een gratis waardebepaling aan