Huis verkopen - B&F Makelaar Den Haag

Huis verkopen

Jouw huis in Den Haag verkopen?

Je huis verkopen is een grote stap. Veel mensen zijn momenteel op zoek naar een nieuwe woning, dus nu is nog steeds een goed moment om jouw huis in Den Haag in de verkoop te zetten. Wij staan je graag bij tijdens deze spannende periode. Wij geven je 100% service en aandacht, omdat wij vinden dat iedere klant dat verdient. We nemen je alle zorgen uit handen en helpen je om de beste prijs te krijgen voor je huis. Met onze hulp zal de verkoop van jouw huis een gebeurtenis zijn waar je met veel plezier aan terugdenkt!

Wat doet een verkoopmakelaar?

Wij komen eerst thuis bij je langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij lichten dan onze diensten toe en bekijken jouw huis grondig. We geven jou tips over hoe je jouw huis het beste verkoopklaar kunt maken. We bepalen wat jouw huis waard is en geven je natuurlijk een advies over de vraagprijs. Deze waardebepaling is gratis en geheel vrijblijvend. Wanneer wij jouw huis gaan verkopen geef je ons de sleutel en nemen wij je alles uit handen. Wij doen de bezichtigingen met geïnteresseerde kijkers, promoten jouw huis online en voeren de onderhandelingen met potentiele kopers. Uiteraard houden wij je overal van op de hoogte. Goede communicatie en goed overleg zijn immers onmisbaar in dit traject. Daarom werken wij erg graag met WhatsApp. Zo kun je ons altijd bereiken! Wij behartigen als jouw verkoopmakelaar enkel jouw belangen en slepen er de allerbeste prijs en voorwaarden uit. Wanneer we met de kopers tot overeenstemming zijn gekomen, maken wij de koopovereenkomst op en gaan we met je mee naar de notaris om de verkoop te bezegelen!

Wat kost een verkoopmakelaar?

Wij werken met vaste prijsafspraken, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan! Wij komen graag bij je langs om onze diensten als verkoopmakelaar en de bijbehorende kosten toe te lichten. Zien we je snel, zodat we voor jouw huis een gratis waardebepaling kunnen doen en we het daarna succesvol kunnen verkopen?

Wil je nog eens rustig nalezen in welke acht stappen wij jouw huis verkopen? Download onze brochure.

Meer informatie