Huren - B&F Makelaar Den Haag

Huren

Huis verhuren in Den Haag? 

Heb je tijdelijk of voor langere tijd een woonruimte beschikbaar en ben je op zoek naar een geschikte huurder? Wij helpen je graag! Voordat wij een woning in de verhuur nemen, komen wij vrijblijvend langs om tijdens een persoonlijk gesprek met elkaar kennis te maken en alle mogelijkheden te bespreken. Hierna melden wij de woning aan op Funda en Pararius, en plaatsen we de woning uiteraard ook op onze eigen website. Daarnaast promoten wij de woonruimte via social media en binnen ons grote netwerk in Den Haag.

Voor deze begeleiding rekenen wij in de meeste gevallen een vast bedrag aan bemiddelingskosten. Voor dat bedrag nemen wij jou alle zorgen uit handen: wij bieden de woning aan, doen de bezichtigingen en dragen zorg voor een gedegen selectie en screening van de kandidaten. Ten slotte maken wij ook de huurovereenkomst op en doen we uiteraard een grondige in- en uitcheck met de daarbij behorende inspectierapporten en foto’s.

Wij kunnen verder ook het financiële, administratieve en technische beheer voor je regelen. We bieden je de zekerheid van professioneel vastgoedbeheer. Onze procedures en werkwijzen zijn vastgelegd in twee vastgoedbeheermodules. De wijze waarop wij dergelijk beheer uitvoeren kan volledig worden aangepast aan jouw specifieke wensen.

Huis huren in Den Haag?

Ben je op zoek naar een huurhuis? Wij helpen je graag al je wensen op een rijtje te zetten en je rond te leiden door eventueel geschikte woningen.

Als er momenteel niets naar jouw smaak op onze website staat, kunnen wij actief voor je op zoek gaan. Wij werken samen met veel verhuurmakelaars in Den Haag en kunnen je zo snel een breed aanbod voorleggen waaruit je vast en zeker een mooie woning kan kiezen. Voor deze begeleiding rekenen wij in de meeste gevallen een vast bedrag aan bemiddelingskosten. Alle zorgen nemen wij je hierbij uit handen: wij zoeken naar een geschikt aanbod, plannen de bezichtigingen en bieden je daarbij uiteraard ook de benodigde begeleiding. Zodra je de juiste woning hebt gevonden, dragen wij zorg voor de onderhandelingen om de beste prijs en voorwaarden voor je te realiseren. Wij controleren ook de huurovereenkomst en doen samen met jou en de verhuurder een grondige inspectie van de woning. Tot slot kunnen we je ook helpen bij de aanmelding van gas, water, licht, internet en tv. Jij bent tenslotte onze klant!

Wil je meer weten over de modules, kosten en mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Meer informatie