Aankoopmakelaar - B&F Makelaar Den Haag

Aankoopmakelaar Den Haag

Een aankoopmakelaar nodig?

Ja! Het zal niemand zijn ontgaan dat de woningmarkt momenteel flink overspannen is en dat huizen vaak voor ruim boven de vraagprijs worden verkocht. Bovendien worden beslissingen tegenwoordig zo snel genomen dat mensen die zelfstandig proberen een huis aan te kopen helaas regelmatig achter het net vissen. De ervaring leert dat je met een aankoopmakelaar een sterkere positie hebt in de huidige markt en dat je daarmee de kansen vergroot op het succesvol aankopen van jouw droomhuis. Een aankoopmakelaar kan je inzicht geven in wat een woning echt waard is, zodat je op basis daarvan kunt beslissen hoe je verder wilt gaan. Hij kan je vertellen wat alle risico’s zijn van de aankoop en met welk bod je de meeste kansen maakt, en dat maakt jou voor de verkopend makelaar ook een meer betrouwbare partij. B&F Makelaar beschikt over een breed netwerk in de regio en de gunfactor die dat oplevert, kan daarin vaak net het verschil maken. Wij kunnen je vele zorgen uit handen nemen, zodat het kopen van je droomhuis iets zal zijn waar je met veel plezier aan terugdenkt!

Wat doet een aankoopmakelaar?

Jij weet natuurlijk zelf het beste wat voor huis je zoekt. En dat gaat tegenwoordig ontzettend makkelijk dankzij websites als Funda en Facebook. Heb je toch hulp nodig? Wij zijn je graag van dienst! Met een aantal tips, een luisterend oor en een helpende hand zorgen we ervoor dat je gemakkelijk je weg vindt op de huizenmarkt. Heb je eenmaal jouw droomhuis gevonden? Dan dragen wij zorg voor de waardebepaling en onderhandeling. Wij behartigen jouw belangen en stoppen pas als we de allerbeste prijs en voorwaarden bereikt hebben. Aan het einde van het traject controleren we ook de koopovereenkomst voor je en gaan we gezamenlijk naar de notaris om dit spannende avontuur te bezegelen.

Wat kost een aankoopmakelaar?

Wij werken met vaste prijsafspraken, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan! Nieuwsgierig geworden? Tijdens onze vrijblijvende aankoopgesprekken lichten we onze diensten en de bijbehorende kosten graag toe. Mogen wij jouw aankoopmakelaar zijn?  

Recent aangekocht

Meer informatie