Aankoopmakelaar Den Haag

Een aankoopmakelaar nodig? 

Ja! De hypotheekrente staat nog altijd laag en dus is dit nog steeds een goede tijd om een huis te kopen. Helaas weten veel mensen dit ook, waardoor het lastig kan zijn om de onderhandelingen zelf tot een goed einde te brengen. De ervaring leert dat je met een aankoopmakelaar een sterkere positie hebt in de huidige markt en dat je daarmee de kansen vergroot op het succesvol aankopen van jouw droomhuis! B&F Makelaar beschikt over een breed netwerk in de regio en de gunfactor die dat oplevert kan daarin vaak net het verschil maken. Wij geven je 100% service en aandacht, omdat wij vinden dat iedere klant dat verdient. Laat ons jouw zorgen uit handen nemen, zodat het kopen van je droomhuis iets zal zijn waar je met veel plezier aan terugdenkt!

Wat doet een aankoopmakelaar?  

Jij weet natuurlijk zelf het beste wat voor huis je zoekt. En dat gaat tegenwoordig ontzettend makkelijk dankzij websites als Funda en Facebook. Heb je toch hulp nodig? Wij zijn je graag van dienst! Met een aantal tips, een luisterend oor en een helpende hand zorgen we ervoor dat je gemakkelijk je weg vindt op de huizenmarkt. Heb je eenmaal jouw droomhuis gevonden? Dan dragen wij zorg voor de waardebepaling en onderhandeling. Wij behartigen jouw belangen en stoppen pas als we de allerbeste prijs en voorwaarden bereikt hebben. Aan het einde van het traject controleren we ook de koopovereenkomst voor je en gaan we gezamenlijk naar de notaris om dit spannende avontuur te bezegelen.

Wat kost een aankoopmakelaar?

Wij werken met vaste prijsafspraken, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan! Nieuwsgierig geworden? Tijdens onze vrijblijvende aankoopgesprekken lichten we onze diensten en de bijbehorende kosten graag toe. Mogen wij jouw aankoopmakelaar zijn?   

Neem contact op