Beschrijving

Yes, wij mogen deze ruime en lichte benedenwoning met garage! (separaat te koop voor €30.000, niet inbegrepen in de vraagprijs) gelegen aan de grote binnentuin van het rijksmonument Bastion le Roi gaan verkopen! Dit appartement, van circa 86 m2, heeft een ruime L-vormige woon-/ eetkamer met serre, halfopen keuken met diverse (inbouw)apparatuur en twee riante slaapkamers. De badkamer is voorzien van ligbad, wastafelmeubel, wasmachineaansluiting en een los toilet. Het appartement is gelegen op eigen grond, wordt verwarmd middels stadsverwarming en warm water middels een (lease)boiler, is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas. De vereniging van eigenaren is actief (maandelijkse bijdrage €280,23 (appartement) + 15,62 (garage), reservefonds, jaarlijkse vergadering, MJOP).

Locatie:
Het voormalige weeshuis uit 1867 ligt aan de gracht en heeft een schitterende binnentuin die een oase van rust vormt in het bruisende centrum van Den Haag. Het monument bevindt zich op loopafstand van de binnenstad, restaurants, bioscopen, cafés, het openbaar vervoer en alle denkbare voorzieningen.

Indeling:
Via de authentieke voordeur en de prachtige entree loopt u via binnentuin naar poortgebouw, entree via trap, hal met toegang tot alle vertrekken, L-vormige woon-/eetkamer (ca. 7.30 x 4.11 m) met serre en een halfopen keuken met diverse (inbouw)apparatuur (koel- vriescombinatie, vaatwasmachine, afzuigkap en 4-pits inductie kookplaat). Twee slaapkamer (ca 3.60 x 2.71 m en ca. 4.78 x 2.59 m), badkamer (ca. 3.60 x 1.80) voorzien van ligbad, wastafel en wasmachineaansluiting, los toilet in de hal. 

Garagebox van 15 m2 separaat te koop voor €30.000 k.k.

Bijzonderheden:
- Gelegen op eigen grond;
- Rijksmonument Bastion le Roi;
- 97/3.026e (appartement) + 3/10.000e (garage) aandeel in actieve VVE. Maandelijkse bijdrage € €280,23 + €15,62 (reservefonds, jaarlijkse vergadering, MJOP);
- Door de subsidieregeling voor rijksmonumenten zal de netto VVE-bijdrage lager uitvallen;
- Benedenwoning, bereikbaar via klein trappetje;
- Voormalig Diaconie weeshuis;
- Bouwjaar 1992;
- Woonoppervlakte ca. 86 m2; gemeten conform de meetinstructie NEN2580;
- Gunstig gelegen dichtbij het centrum van Den Haag; 
- Voorzien van houten kozijnen met dubbel glas;
- Schitterende gemeenschappelijke binnentuin;
- Stadsverwarming;
- Warm water middels boiler (lease), contract dient overgenomen te worden;
- Inpandige garagebox (separaat te koop voor €30.000);
- Oplevering in overleg;
- Vanwege het bouwjaar zijn de materialen- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Notariskeuze koper, doch in regio Haaglanden.

Deze verkoopbeschrijving is met zorg samengesteld. Alle tekst is echter informatief en bedoeld als uitnodiging om over eventuele aankoop in gesprek te komen. Er kunnen door derden aan deze verkoopbeschrijving geen rechten worden ontleend jegens de makelaar of verkoper.

Kenmerken