Ons team - B&F Makelaar Den Haag

Margarytha Angelina

Medewerker Binnendienst

Ik ben geboren en getogen in Den Haag. Ik hou ervan om nieuwe restaurants te ontdekken, dus in mijn vrije tijd ga ik graag uit eten. Verder geniet ik van gezellige momenten met mijn familie en vrienden, en daarnaast sport en reis ik graag.

Gastvrijheid is een belangrijk thema voor mij. Dat heb ik niet alleen van huis uit, maar ook vanuit mijn horeca-achtergrond meegekregen. Tijdens mijn studie Manager/ondernemer Horeca heb ik stage gelopen in verschillende internationale hotelketens in zowel België als Nederland. Na de studie kreeg ik bij mijn stageplek in Den Haag een baan aangeboden, waarna ik vier jaar in het grootste hotel van de hofstad heb gewerkt. Hoewel ik van de jaren daar heb genoten, voelde ik dat het tijd werd voor een nieuwe uitdaging.

Met veel enthousiasme en trots ben ik nu bij B&F Makelaar aan de slag gegaan als medewerker binnendienst. En wat ben ik daar blij mee! Ik haal er veel voldoening uit om onze klanten te kunnen ondersteunen en ontzorgen bij een van de belangrijkste beslissingen uit hun leven.

Bel je naar ons kantoor? Dan is er een grote kans dat ik je te woord sta – vanzelfsprekend met alle plezier!

Wil je mij een bericht sturen? Dat kan via margarytha@bfmakelaar.nl of 06 28 87 48 99.

Terug naar het overzicht