22 photos available

For sale: Laan van Meerdervoort 257a, 2563 AC The Hague

Type of residence Apartment, upstairs apartment, 2-storey upstairs flat
Liveable area 158 m²
€490,000

General

Wie een groot, goed onderhouden appartement, met zonnige buitenruimten zoekt in een prachtige wijk, hoeft niet meer verder te zoeken! Wij bieden te koop aan, op de Laan van Meerdervoort 257a (Duinoord / Regentessekwartier), een dubbel bovenhuis van circa 158m2, gelegen op de tweede en derde verdieping, met een woon- / eetkamer met originele ensuite en groot terras aan de achterzijde met middag- /... More info
Features
All characteristics
Type of residence Apartment, upstairs apartment, 2-storey upstairs flat
Construction period 1924
Status Available
Offered since 17 January 2019

Features

Offer
Reference number 00262
Asking price €490,000
Service costs €75
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Acceptance By consultation
Offered since 17 January 2019
Last updated 18 January 2019
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, 2-storey upstairs flat
Floor 3rd floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1924
Surfaces and content
Effective area 158 m²
Living area 69.17 m²
Kitchen area 9.27 m²
Content 523 m³
Surface area external, linked storage rooms 18 m²
Balcony 17.9 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Energy consumption
Energy certificate E
Boiler
Type of boiler Remeha Avanta
Year of manufacture 2007
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Bath
Double sink
Shower
Has a balcony Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Home insurance Yes

Definition

Wie een groot, goed onderhouden appartement, met zonnige buitenruimten zoekt in een prachtige wijk, hoeft niet meer verder te zoeken! Wij bieden te koop aan, op de Laan van Meerdervoort 257a (Duinoord / Regentessekwartier), een dubbel bovenhuis van circa 158m2, gelegen op de tweede en derde verdieping, met een woon- / eetkamer met originele ensuite en groot terras aan de achterzijde met middag- / avondzon (NW), een aparte keuken met diverse apparatuur, vier slaapkamers, een moderne badkamer met bad, inloopdouche en dubbele wastafel en, aan de master bedroom, tevens een groot, zonnig terras (vanaf einde ochtend zon tot in de avond). Het appartement is gelegen op eigen grond, heeft 1/2de aandeel in de actieve vve (maandelijkse bijdrage €75,-, een collectieve opstalverzekering, kvk inschrijving, bankrekening op naam vve, onderhoud in overleg), wordt verwarmd middels een cv-ketel (Remeha avanta, bouwjaar 2007), is volledig voorzien van dubbel glas (m.u.v. het glas-in-lood aan de achterzijde; ramen aan de voorzijde voorzien van HR++ glas).

Indeling:
Gemeenschappelijke entree en hal, entree appartement op begane grond, hal met voldoende ruimte voor fietsen en meterkast (ca. 4.64 m x 2.09 m), trap naar eerste etage, overloop en trap naar de tweede etage. Gang (ca. 2.08 m x 6.05 m) met toegang tot alle vertrekken, waaronder woon- / eetkamer (ca. 6.10 m x 11.34 m) met originele ensuite en groot terras (ca. 2.53 m x 3.46 m) aan de achterzijde met middag- / avondzon (NW), een aparte keuken (ca. 4.35 m x 2.13 m) met diverse apparatuur en toegang tot balkon (ca. 0.95 m x 2.13 m) met bergkast, separaat toilet en ruimte voor wasmachine.
Trap naar derde verdieping; ruime overloop, separaat toilet, vier slaapkamers (ca. 4.22 x 3.84 m, 4.28 m x 3.60 m, 3.86 m x 2.11 m en 2.80 m x 2.45 m), een moderne badkamer (ca. 3.73 m x 2.45 m) met veel lichtinval door groot daklicht, bad, inloopdouche en dubbele wastafel en, aan de master bedroom, tevens een groot, zonnig terras (ca. 2.70 m x 2.84 m) (vanaf einde ochtend zon tot in de avond).

Bijzonderheden:
- Gelegen op eigen grond;
- 1/2de deel in actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van € 75,- (KvK-inschrijving, reservefonds, maandelijkse bijdrage, onderhoud in overleg, gezamenlijke opstalverzekering);
- Bouwjaar 1924;
- Beschermd stadsgezicht;
- Energielabel E;
- Woonoppervlakte ca. 158 m2;
- Vier slaapkamers;
- Drie zonnige terrassen op het noordwesten;
- Volledig voorzien van dubbel glas (m.u.v. glas-in-lood aan achterzijde); ramen aan de voorzijde voorzien van HR++ glas.
- Centraal gelegen t.o.v. winkels (Reinkenstraat), scholen en dichtbij openbaar vervoer;
- Verwarming middels CV-ketel (Remeha Avanta 2007);
- Oplevering in overleg;
- Vanwege het bouwjaar zijn de materialen- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Notariskeuze koper, doch in regio Haaglanden.

Deze verkoopbeschrijving is met zorg samengesteld. Alle tekst is echter informatief en bedoeld als uitnodiging om over eventuele aankoop in gesprek te komen. Er kunnen door derden aan deze verkoopbeschrijving geen rechten worden ontleend jegens de makelaar of verkoper.

Floor plans

Extra

Recently viewed