B&F Makelaar - Hoe gaan wij om met het Corona virus?

UPDATE 📢

Hoe gaan wij om met het Corona virus? 😷

Kantoor: wij zullen de komende tijd zoveel mogelijk vanuit huis werken. Wil je ons bereiken dan kan dat, zoals altijd, gewoon via telefoon 📞, Whatsapp en e-mail 📧. Wil je langskomen, laat dit dan even weten, dan kunnen we gepaste maatregelen nemen. Voor de meeste van onze werkzaamheden is het niet nodig om fysiek contact te hebben.

Verkoopbezichtigingen: die kunnen vooralsnog gewoon volgens plan doorgaan. Wel vragen wij je om de afspraak te verzetten indien je (lichte) klachten hebt. We zetten de deur voor je open en zorgen voor desinfectiegel 🧴in de hal. Graag daarna ook nog even handen wassen 🧼, voordat je in de woning 🏠 iets aanraakt én op voldoende afstand blijven. Wij zorgen ervoor dat er niet te veel mensen in de woning zijn, zodat je rustig kan kijken. Wel vragen we je om op tijd weer te vertrekken, zodat de volgende kijker ook veilig rond kan lopen. Wij zijn zelf gewoon aanwezig, maar blijven op afstand. Iedereen die al een afspraak bij ons had ingepland zullen we ook telefonisch nog benaderen, want we zullen helaas wel de planning 📅 een beetje moeten aanpassen. Wil je niet fysiek langskomen? Geen probleem, dan kunnen we videobellen!

Aankoopbezichtigingen: die kunnen vooralsnog gewoon volgens plan doorgaan, mits de verkopend makelaar de afspraken ook door wil laten gaan. De hierboven beschreven voorzorgsmaatregelen 🧴gelden ook voor deze bezichtigingen. Wil je niet fysiek kijken? Geen probleem, dan kunnen we videobellen!

Taxaties: die kunnen vooralsnog gewoon volgens plan doorgaan. We hopen dat je er wel begrip voor hebt dat wij tijdens de afspraak voldoende afstand houden en dat we tevens zo kort als mogelijk binnen blijven. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat we geen fysiek contact hebben en zullen we onze handen vaak wassen. Bij lichte klachten (van jou of van ons) verzetten we de afspraak.

Aankoopmakelaar nodig? Een kennismakingsgesprek kan gewoon, alleen doen we dit dan via de digitale weg, i.p.v. een fysieke afspraak. Schroom dus niet om ons te bellen 📱, want we vertellen je graag wat we voor je kunnen betekenen?

Huis verkopen? Een kennismakingsgesprek kan gewoon, alleen doen we dit dan via de digitale weg 🎥, i.p.v. een fysieke afspraak. We zullen in overleg met jou bepalen of we snel (met gepaste maatregelen) langskomen om je huis te bekijken, of dat we dit via de digitale weg doen.

Wij hopen dat iedereen begrip heeft voor elkaar en vooral dat iedereen gezond blijft. Voor vragen zijn wij bereikbaar!!! 💚💛