Matterport 3D

De eerste, online, indruk van jouw woning is in deze gekke tijden zo mogelijk nóg belangrijker dan eerst, want op advies van de RIVM blijft iedereen natuurlijk zoveel mogelijk thuis. Met een uitgebreide, onlinepresentatie van jouw woning kunnen potentiële kopers toch alvast binnenkijken en beperken we hiermee fysiek contact. Om jouw woning ook in deze tijd succesvol te verkopen, hebben we een leuke actie! Schakel ons in als verkoopmakelaar en ontvang een gratis Matterport 3D-model!

Met een Matterport 3D-model geef je de potentiële kopers een daadwerkelijke 3D rondleiding door jouw huis. Geïnteresseerden kunnen in hun eigen tijd jouw woning alvast online bezichtigen. Het model geeft kijkers drie opties om jouw woning te bekijken; als bovenaanzicht om zo de plattegrond te zien, als poppenhuis model of als virtual reality tour. Vooral de virtual reality tour in combinatie met een VR-bril geeft kijkers het idee daadwerkelijk in de woning te zijn! Benieuwd? Bekijk dan hieronder een demo van deze gave 3D tour.

Wil jij jouw woning verkopen? We helpen je graag! Met ons gratis Matterport 3D-model geven we de verkoop een extra boost om ook in deze tijd succesvol jouw woning te verkopen! Heb je interesse of vragen? Neem dan contact met ons op via 070 – 820 98 95 of vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!