Aanhuur / verhuur

Huur

Ben je op zoek naar een (tijdelijke) huurwoning? Wij helpen je graag al je wensen op een rijtje te zetten en je rond te leiden door eventueel geschikte woningen.

Wanneer er momenteel niets naar jouw smaak op onze website staat, kunnen wij actief voor je op zoek naar een geschikte woning. Aangezien wij samenwerken met veel collega-makelaars in de regio, kunnen we je snel een breed aanbod voorleggen waaruit je vast en zeker een mooie woning kunt kiezen. Voor deze begeleiding rekenen wij in de meeste gevallen een vast bedrag aan bemiddelingskosten. Alle zorgen zullen je hierbij uit handen worden genomen: wij zoeken naar een geschikt aanbod, plannen de bezichtigingen en bieden je daarbij uiteraard ook de benodigde begeleiding. Zodra je de juiste woning hebt gevonden, dragen wij zorg voor de onderhandelingen om de beste prijs en voorwaarden voor je te realiseren. Wij controleren tevens de huurovereenkomst en doen samen met jou en de verhuurder een grondige inspectie van de woning. Tot slot kunnen we je ook helpen bij de aanmelding van gas, water, licht, internet en TV. Jij bent tenslotte onze klant!


Verhuur

Heb je tijdelijk of voor langere tijd een woonruimte beschikbaar en ben je op zoek naar een geschikte huurder? Wij helpen je graag! Voordat wij een woning in de verhuur nemen, komen wij vrijblijvend langs om tijdens een persoonlijk gesprek met elkaar kennis te maken en alle mogelijkheden te bespreken. Hierna zullen we de woning aanmelden op Funda en Pararius, en plaatsen we de woning uiteraard ook op onze eigen website. Daarnaast maken wij promotie via social media en binnen ons grote netwerk in Den Haag.

Voor deze begeleiding rekenen wij in de meeste gevallen een vast bedrag aan bemiddelingskosten. Voor dat bedrag nemen wij jou alle zorgen uit handen: wij bieden jouw vastgoed aan, doen de bezichtigingen en dragen zorg voor een gedegen selectie en screening van de kandidaten. Ten slotte maken wij ook de huurovereenkomst op en doen uiteraard een grondige in- en uitcheck met de daarbij behorende inspectierapporten en foto’s. 

  

Neem contact op Meld je woning aan