Verkoop

Nu verkopen?

Je huis verkopen is een grote stap. Veel mensen zijn momenteel op zoek naar een nieuwe woning, dus nu is het perfecte moment om jouw huis in de verkoop te zetten. Wij staan je graag bij tijdens dit intensieve en spannende traject. Wij geven je onze volledige service en aandacht, omdat wij vinden dat iedere klant dat verdient. We nemen je alle zorgen uit handen en helpen je om de beste prijs te krijgen voor je woning. Met onze hulp en advies zal de verkoop van je huis iets zijn waar je met veel plezier aan terugdenkt!

Hoe werkt het?

Wij komen eerst thuis bij je langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij lichten dan onze diensten toe en nemen de woning op, waarbij we indien gewenst ook stylingtips kunnen geven. Vervolgens doen we een waardebepaling door de huidige marktwaarde van de woning te onderzoeken en geven je een advies over de vraagprijs. Wanneer al het benodigde papierwerk gereed is gemaakt, geef je ons de sleutel en dan nemen wij je verder alles uit handen. Wij doen de bezichtigingen met geïnteresseerde kijkers, promoten de woning waar nodig en voeren de onderhandelingen met eventuele kopers. Uiteraard houden wij je overal van op de hoogte. Goede communicatie en overleg zijn immers onmisbaar in dit traject. Wij behartigen als jouw zakelijke partner je belangen en slepen er de allerbeste prijs en voorwaarden uit. Wanneer we met de kopers tot overeenstemming zijn gekomen, maken wij de koopovereenkomst op en gaan we met je mee naar de notaris om de verkoop te bezegelen!

Wat kost het?

Wij werken met vaste prijsafspraken, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan! We komen graag bij je langs om onze diensten en de bijbehorende kosten toe te lichten!

Neem contact op Meld je woning aanDownload onze brochure