Verkoop

Nu verkopen?

Je huis verkopen is een grote stap. Veel mensen zijn momenteel op zoek naar een nieuwe woning, dus nu is het perfecte moment om jouw huis in de verkoop te zetten. Wij staan je graag bij tijdens dit intensieve traject. Wij geven je 100% service en aandacht, omdat wij vinden dat iedere klant dat verdient. We nemen je alle zorgen uit handen en helpen je om de beste prijs te krijgen voor je woning. Met onze hulp zal de verkoop van je huis een gebeurtenis zijn waar je met veel plezier aan terugdenkt!

Hoe werkt het?

Wij komen eerst thuis bij je langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij lichten dan onze diensten toe en nemen de woning op. Als je dat wenst geven wij stylingtips en doen we een waardebepaling door de huidige marktwaarde van de woning te onderzoeken en een advies te geven over de vraagprijs. Als al het benodigde papierwerk gereed is gemaakt, geef je ons de sleutel en vanaf dat moment nemen wij je verder alles uit handen. Wij doen de bezichtigingen met geïnteresseerde kijkers, promoten de woning waar nodig en voeren de onderhandelingen met eventuele kopers. Uiteraard houden wij je overal van op de hoogte. Goede communicatie en goed overleg zijn immers onmisbaar in dit traject. Daarom werken wij erg graag met WhatsApp. Zo kun je ons altijd bereiken! Wij behartigen als jouw zakelijke partner je belangen en slepen er de allerbeste prijs en voorwaarden uit. Wanneer we met de kopers tot overeenstemming zijn gekomen, maken wij de koopovereenkomst op en gaan we met je mee naar de notaris om de verkoop te bezegelen!

Wat kost het?

Neem contact op Meld je woning aanDownload onze brochure

Wij werken met vaste prijsafspraken, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan! Wij komen graag bij je langs om onze diensten en de bijbehorende kosten toe te lichten.